Listening Session on Food Purchases Monday, March 22, 10 a.m. – 10 p.m. ET

Agenda

9:15 a.m. Host opens event

10:00 a.m. Event starts

Welcome Remarks

10:10 a.m. Brief Event Overview by Moderator

Introduction of first speaker

Speakers (3 min each)

11:30 a.m. Break (5 min)

11:35 a.m. Call to order

Introduction of next speaker

Speakers (3 min each)

1:05 p.m. Break (5 min)

1:10 p.m. Call to order

Introduction of next speaker

Speakers (3 min each)

2:40 p.m. Break (5 min)

2:45 p.m. Call to order

Introduction of next speaker

Speakers (3 min each)

4:15 p.m. Break

4:20 p.m. Call to order

Introduction of next speaker

Speakers (3 min each)

5:50 p.m. Break (5 min)

5:55 p.m. Call to order

Introduction of next speaker

Speakers (3 min each)

7:25 p.m. Break (5 min)

7:30 p.m. Call to order

Introduction of next speaker

Speakers (3 min each)

9:00 p.m. Break (5 min)

9:05 p.m. Call to order

Introduction of next speaker

Speakers (3 min each)

10:00 p.m. Event concludes